Bli bedre trent hjemmefra

Driver du med volleyball uten tilgang til treningssenter på fritiden? Det er ikke noe problem å styrke kroppen, og forebygge skade hjemmefra. Forkunnskaper er en fordel, men ikke nødvendig, siden det finnes en mengde programmer og øvelser som ikke krever noe utstyr.

Styrketrening hjemme

Mange tenker at det å drive med styrketrening krever mye utstyr og tilgang til treningssenter. Det trenger ikke å være tilfelle. På nett finnes det utallige forslag til øvelser og programmer som kan hjelpe å bygge opp både styrke og kondisjon. Helsenorge har publisert et enkelt program som kan gjennomføres hvor som helst.

Skadeforebyggende trening

Uansett hvilken idrett man skal drive med er det en god ide å drive med skadeforebyggende trening. Lette kondisjonsøkter styrker kroppen, funker som restitusjon, og hjelper å forebygge skader. Spesifikt for volleyball kan du prøve dette programmet for å forebygge skader. Programmet er delt inn i nivåer, slik at du kan oppleve mestring uansett hvilket utgangspunkt du har.

Ekstrautstyr

Uansett om trening hjemmefra ikke krever utstyr kan det være greit med holder til mobil for joggeturer, eller treningsklokke for å følge din fremgang. Eller har du behov for vanntett mappe til mobilen i tilfelle uhellet er ute? Legg inn bestillingen på nett og få utstyret du trenger raskt levert.