Mizunoligaen

Mizunoligaen er det offisielle navnet på den øverste ligaen i norsk håndball. Nå nærmer årets sesong seg slutten. Denne helgen spilles den tredje siste runden, med 6 kamper for menn og 3 for kvinner.

Nyborg og Førde ligger på de to første plassene i mennenes liga. Begge disse lagene møter forholdsvis enkel motstand denne helgen, og forventes å vinne sine kamper. Hvis Nyborg og Førde vinner kampene sine, får de et enda større forsprang på de andre lagene, men dersom et av lagene taper sin kamp, og lagene som ligger på tredje og fjerdeplass vinner sine kamper, kan kampen om medaljene bli spennende.

Randaberg ligger på tredjeplass. De møter Oslo Volley, og er favoritter til å vinne. Dermed vil Randaberg antakelig holde følge med de to øverste lagene. Koll, som ligger på fjerdeplass, møter BK Tromsø, og denne kampen er veldig åpen. Begge lagene kan vinne, og begge kan avansere på tabellen dersom Randaberg taper sin kamp.

I kvinnenes liga er det Stod Volley som leder. De skal spille hjemme mot Koll og Førde, og er favoritter til å vinne. Oslo Volley forventes også å vinne sin kamp. Spenningsmomentet er forholdet mellom Koll og Førde, som ligger på fjerdeplass og tredjeplass. Det er bare ett poeng mellom lagene før denne runden, så ting kan forandre seg.