Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum

Morten Kvamsdal er ikke et ukjent navn når det gjelder sandvolleyball i Norge. Han er inne i sin fjerde sesong som profesjonell sandvolleyballspiller og har hatt stor sportslig fremgang. Han er født i 1989 og kommer opprinnelig fra Eidfjord. På tross av flere uheldige episoder med skader og tilbakeslag har han klart å holde humøret oppe og han er slev klar for videre fremgang innenfor sporten han setter så høyt. Han takler opp og nedturer på sin egen måte og trives som plommen i egget med livet som sandvolleyballproff.

beach_volley

Christian Sandlie Sørum har prestert sterkt både internasjonalt så vel som nasjonalt. Christian er født i 1995 og kommer fra Fjerdingby. På tross av sin relativt unge alder har han oppnådd særdeles gode resultater i både EM, VM og Nordisk Mesterskap. Han ble i 2015 kåret til årets idrettstalent i Rælingen kommune, og han ligger stadig i hardtrening for å oppnå egne mål og drømmer. Han fokuserer først og fremst på deltakelse i verdensturneringer og på sikt ønsker han selvfølgelig å kunne kvalifisere seg til OL.

Det er liten tvil om at disse gutta kan nå langt innenfor sporten sin, og det skal bli spennende å følge dem på veien videre.